Payola

Payola

Berri Txarrak

Payola es el sexto trabajo de estudio de Berri Txarrak. Payola fue la primera referencia del grupo con el popular sello discográfico Roadrunner Records

LP

2009

Hard Rock

Metal Alternativo

Roadrunner Records

Canciones
  1. Folklore
  2. Gure dekadentziaren onenean
  3. Maravillas
  4. Dortoken mendean
  5. Achtung!!!
  6. Payola
  7. Paperezkoa
  8. Etorkizuneko aurrekari guztiak
  9. Hasi eta bukatu
  10. Arren, Darwish
  11. Jainko ateoa
(0/10)
(0/10)

Discografía de Berri Txarrak

Ver todo
Haria Haria
12 Temas Lanzamiento:2011 LP
Payola Payola
11 Temas Lanzamiento:2009 LP
Jaio.Musika.Hil Jaio.Musika.Hil
12 Temas Lanzamiento:2005 LP
Libre © Libre ©
11 Temas Lanzamiento:2003 LP
Eskuak / Ukabilak Eskuak / Ukabilak
13 Temas Lanzamiento:2001 LP
Ikasten Ikasten
11 Temas Lanzamiento:1999 LP
Berri Txarrak Berri Txarrak
12 Temas Lanzamiento:1997 LP

Comentar

Conéctate para comentar
Conéctate para comentar