Libre ©

Libre ©

Berri Txarrak

Libre © es el cuarto proyecto de estudio de Berri Txarrak. Libre © cuenta con la colaboración de Tim McIlrath, vocalista de al legendaria banda Rise Against

LP

2003

Hard Rock

Metal Alternativo, Post-Grunge

GOR Discos

Canciones
  1. Hil nintzen eguna
  2. Espero zaitzaket
  3. Izena, izana, ezina
  4. Pintadek
  5. Emazten fabore II
  6. Kanta goibelak
  7. Ez naiz aldatuko (esan zuen kamaleoiak)
  8. Denak ez du balio (con Tim McIlrath de Rise Against)
  9. Irailak 10
  10. Libre ©
  11. Gezur bat mila aldiz
(0/10)
(0/10)

Discografía de Berri Txarrak

Ver todo
Haria Haria
12 Temas Lanzamiento:2011 LP
Payola Payola
11 Temas Lanzamiento:2009 LP
Jaio.Musika.Hil Jaio.Musika.Hil
12 Temas Lanzamiento:2005 LP
Libre © Libre ©
11 Temas Lanzamiento:2003 LP
Eskuak / Ukabilak Eskuak / Ukabilak
13 Temas Lanzamiento:2001 LP
Ikasten Ikasten
11 Temas Lanzamiento:1999 LP
Berri Txarrak Berri Txarrak
12 Temas Lanzamiento:1997 LP

Comentar

Conéctate para comentar
Conéctate para comentar