Jaio.Musika.Hil

Jaio.Musika.Hil

Berri Txarrak

Jaio.Musika.Hil es el quinto trabajo de estudio de Berri Txarrak. Jaio.Musika.Hil fue el primer LP de la banda navarra en el que no participa Aitor Oreja

LP

2005

Hard Rock

Metal Alternativo

GOR Discos

Canciones
  1. Zertarako amestu
  2. Berba eta irudia
  3. Oreka
  4. Iparra galdu, hegora joan
  5. Jaio.Musika.Hil
  6. Onak eta txarrak
  7. Iraultza txikien asanblada
  8. Bueltatzen
  9. Kezkak
  10. Isiltzen banaiz
  11. Breyten
  12. Gelaneuria
(0/10)
(0/10)

Discografía de Berri Txarrak

Ver todo
Haria Haria
12 Temas Lanzamiento:2011 LP
Payola Payola
11 Temas Lanzamiento:2009 LP
Jaio.Musika.Hil Jaio.Musika.Hil
12 Temas Lanzamiento:2005 LP
Libre © Libre ©
11 Temas Lanzamiento:2003 LP
Eskuak / Ukabilak Eskuak / Ukabilak
13 Temas Lanzamiento:2001 LP
Ikasten Ikasten
11 Temas Lanzamiento:1999 LP
Berri Txarrak Berri Txarrak
12 Temas Lanzamiento:1997 LP

Comentar

Conéctate para comentar
Conéctate para comentar