Berri Txarrak

Berri Txarrak

Berri Txarrak

Berri Txarrak debutaba con un trabajo de estudio homónimo en el año 1997 de la mano de GOR Discos. Berri Txarrak se popularizó anteriormente con una demo

LP

1997

Hard Rock

Metal Alternativo, Post-Grunge

GOR Discos

Canciones
  1. Itxaropena agortzen
  2. Lotsarik gabe
  3. Ardifiziala
  4. Haurtzaroa lapurtu zidaten
  5. Tortura nonahi
  6. Zauri irekitako herria
  7. Hezkuntza ustela
  8. Nortasuna eraikitzen
  9. Adierazi beharra
  10. 500 urte ta gero
  11. 1512
  12. Eskerrak
(0/10)
(0/10)

Discografía de Berri Txarrak

Ver todo
Haria Haria
12 Temas Lanzamiento:2011 LP
Payola Payola
11 Temas Lanzamiento:2009 LP
Jaio.Musika.Hil Jaio.Musika.Hil
12 Temas Lanzamiento:2005 LP
Libre © Libre ©
11 Temas Lanzamiento:2003 LP
Eskuak / Ukabilak Eskuak / Ukabilak
13 Temas Lanzamiento:2001 LP
Ikasten Ikasten
11 Temas Lanzamiento:1999 LP
Berri Txarrak Berri Txarrak
12 Temas Lanzamiento:1997 LP

Comentar

Conéctate para comentar
Conéctate para comentar