Pareix talment una foto

Pareix talment una foto

Antònia Font

Pareix talment una foto es el primer trabajo en directo grabado por el grupo mallorquín Antònia Font. Pareix talment una foto se editó en el año 2008

LP

2008

Pop

Directo, Indie, Música en catalán

Produccions Blau

Canciones
  1. Productes de neteja
  2. Dins aquest iglú
  3. Hotel Occidental
  4. Tristesa
  5. Final
  6. Canta
  7. A Rússia
  8. Vos estim a tots igual
  9. S'animal que no existeix
  10. Alpinistes samurais
  11. Patxanga
  12. Fa calor
  13. Viure sense tu
  14. Camps de maduixes
  15. Focs artificials
  16. L'Univers és una festa
  17. Amb un velomar
  18. Aquesta pluja
  19. Declar
  20. Cibernauta Joan
  21. Alegria...
(0/10)
(0/10)

Discografía de Antònia Font

Ver todo
Vostè és aquí Vostè és aquí
40 Temas Lanzamiento:2012 LP
Lamparetes Lamparetes
14 Temas Lanzamiento:2011 LP
Pareix talment una foto Pareix talment una foto
21 Temas Lanzamiento:2008 LP
Coser i cantar Coser i cantar
20 Temas Lanzamiento:2007 LP
Batiscafo Katiuscas Batiscafo Katiuscas
12 Temas Lanzamiento:2006 LP
Taxi Taxi
17 Temas Lanzamiento:2004 LP
Alegria Alegria
10 Temas Lanzamiento:2002 LP
A Rússia A Rússia
14 Temas Lanzamiento:2001 LP
Antònia Font Antònia Font
14 Temas Lanzamiento:1999 LP

Comentar

Conéctate para comentar
Conéctate para comentar