Coser i cantar

Coser i cantar

Antònia Font

Coser i cantar es un recopilatorio de la banda de pop mallorquín Antònia Font. Coser i cantar recopilaba canciones de los cinco primero LPs del grupo

LP

2007

Pop

Indie, Música en catalán, Recopilatorio

Produccions Blau

Canciones
  1. Mecanismes
  2. Tokio m'és igual
  3. Dins aquest iglú
  4. Alegria...
  5. Vitamina sol
  6. Jo, robot
  7. Vos estim a tots igual
  8. Wa yeah!
  9. Bamboo
  10. Productes de neteja
  11. Amazones a sa lluna
  12. Armando Rampas
  13. Astronauta rimador
  14. Holidays
  15. Robot
  16. Portaavions
  17. Tots els motors
  18. Alpinistes samurais
  19. Batiscafo Katiuscas
  20. Vehicle lunar
(0/10)
(0/10)

Discografía de Antònia Font

Ver todo
Vostè és aquí Vostè és aquí
40 Temas Lanzamiento:2012 LP
Lamparetes Lamparetes
14 Temas Lanzamiento:2011 LP
Pareix talment una foto Pareix talment una foto
21 Temas Lanzamiento:2008 LP
Coser i cantar Coser i cantar
20 Temas Lanzamiento:2007 LP
Batiscafo Katiuscas Batiscafo Katiuscas
12 Temas Lanzamiento:2006 LP
Taxi Taxi
17 Temas Lanzamiento:2004 LP
Alegria Alegria
10 Temas Lanzamiento:2002 LP
A Rússia A Rússia
14 Temas Lanzamiento:2001 LP
Antònia Font Antònia Font
14 Temas Lanzamiento:1999 LP

Comentar

Conéctate para comentar
Conéctate para comentar