A Rússia

A Rússia

Antònia Font

A Rússia es el segundo trabajo de estudio del grupo de pop mallorquín Antònia Font. A Rússia sirvió para consolidar a la formación en la escena catalana

LP

2001

Pop

Indie, Música en catalán

Produccions Blau

Canciones
  1. Canta
  2. Tots els motors
  3. Focs artificials
  4. Estendre sa roba
  5. A Rússia
  6. Camps de maduixes
  7. Aquesta pluja
  8. Tornar a sa terra
  9. Ses meves mans
  10. Declar
  11. Ses estrelles del cel
  12. Ses bombes atòmiques
  13. Sa llimona
  14. S'animal que no existeix
(0/10)
(0/10)

Discografía de Antònia Font

Ver todo
Vostè és aquí Vostè és aquí
40 Temas Lanzamiento:2012 LP
Lamparetes Lamparetes
14 Temas Lanzamiento:2011 LP
Pareix talment una foto Pareix talment una foto
21 Temas Lanzamiento:2008 LP
Coser i cantar Coser i cantar
20 Temas Lanzamiento:2007 LP
Batiscafo Katiuscas Batiscafo Katiuscas
12 Temas Lanzamiento:2006 LP
Taxi Taxi
17 Temas Lanzamiento:2004 LP
Alegria Alegria
10 Temas Lanzamiento:2002 LP
A Rússia A Rússia
14 Temas Lanzamiento:2001 LP
Antònia Font Antònia Font
14 Temas Lanzamiento:1999 LP

Comentar

Conéctate para comentar
Conéctate para comentar